В телефоні Прігожина знайшли останнє відео з борту палаючого літака, тепер все стає на свої місця

На місці краху літака Пригожина знайшли його телефон на якому є відео останніх хвилин перед аварією. Водночас тіло ватажка на цю мить зі стовідсотковою точністю поки ще не ідентифіковано серед трупів.

Витім, ніяких сумнівів у загибелі Пригожина у співрозмовника арабського телеканалу немає. Зазначають, що тільки зараз почався огляд місця аварії літака Пригожина і тіл загиблих.

Мовляв, цьому є дві причини: по-перше, працювали вибухотехніки; по-друге, чекали приїзду з Москви співробітників ЦА ФСБ і СКР. Зараз почалася активна робота.

Після огляду останків, їх вивезуть в морг у Твері, де вранці і буде проведено впізнання. Для офіційної ідентифікації більшості останків знадобиться процедура ДНК.

На місці аварії літака Пригожина встановили потужні прожектори, а криміналісти активно оглядають тіла загиблих і уламки бізнес-джету.

Головне про крах літака Embraer ERJ 135
Всього на місці аварії бізнес-джета Пригожина знайдено 10 тіл – стільки ж пасажирів було на борту літака. Окрім Пригожина, у списку пасажирів був Дмитро Уткін – права рука ватажка вагнерівців.

Пошукова операція вже завершена.Financial Times пише, що літак ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина був збитий російською системою ППО.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *