3ульбаба лікує pаk, гепатит, захворювання печінки, нирок, шлунка… Ось як правильно приготувати його!

Кульбаба була популярною рослиною протягом тисячоліть, і її цілющі властивості були використані при лікуванні різних захворювань і станів здоров’я .

Він очищає печінку, стимулює вироблення жовчі, регулює рівень холестерину в крові, лікує алергії, та надає велику допомогу вагітним жінкам та жінкам у період менопаузи.

Найкраще зібрати його на початку весни, у квітні, і з місць, які не надто забруднені. Стебло є найбільш корисною частиною , так як вона лікує діабет, очищає кров, регулює обмін речовин, і лікує проблеми зі шлунком.

Його листя багаті на вітаміни і можуть бути додані в салати і різні страви, щоб допомогти вам скинути вагу і отримати необхідні поживні речовини. Його квіти використовуються у приготуванні сиропу, який очищає кров, покращує травлення, знімає кашель.

Корінь кульбаби: Боротьба з раком та різні інші проблеми зі здоров’ям.

Ви повинні очистити коріння, розрізати їх , і залишити сушитися на свіжому повітрі протягом 15 днів. Після цього ви повинні зберігати їх у банку у темному, прохолодному місці.

Коріння є надзвичайно корисними для печінки, жовчного міхура, нирок, лімфи, а також ефективно лікують запори, вугровий висип , гепатит , ревматизм, запор, а також цисти, пухлини і рак.

Він особливо ефективний і корисний у разі жіночих хвороб та проблем, пов’язаних із годуванням груддю.

Рецепт з іропа : _

Інгредієнти :

  • 400 жовтих кольорів кульбаби _
  • 4 нарізаних лимона
  • 4 нарізаних апельсинів _
  • 3 літри води

Інструкції :

Додайте інгредієнти у воду і залиште їх на 24 години .

Потім додайте 2 склянки цукру і варите протягом півхвилини.

Коли суміш стає густою, зніміть з вогню і вилийте в стерилізовані банки. Використовуйте засіб для лікування звичайних простудних захворювань, кашлю та бронхіту .

Рецепт чаю.

Чай з кульбаби готується з висушених , дрібно нарізаних , подрібненого і змішаного листя кульбаби. Візьміть половину чайної ложки суміші і додайте в склянку з водою , щоб приготувати чай.

Ви можете також змішати 60 грамів цієї суміші з 30 г сухого коріння кульбаби. Додайте суміш у 2,5 мл води і трохи солі. Закип’ятіть та варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім процідіть , і випийте склянку три рази на день.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *