Сильна Молитва до святих ангелів, яка допоможе отримати захист від злих сил..

Молитва до святих ангелів

До вас, як заступників і сторожів нашого життя, приходжу з поклоном і проханням. Я, окаянний (окаянна) і многогрішний (многогрішна), прошу вас — помилуйте мене. Ви, що споглядаєте божу велич, ви, святі ангели, що найближче стоїте, у страсі й покорі, перед престолом Пресвятої Тройці, ви, кого опромінює невимовний блиск божої слави, моліть милостивого Бога, щоб зберіг мене від усього злого, а особливо від упадку в спокусах. Випросіть мені вашими молитвами ласки боговгодно прожити дні мого життя та ласки служити Богові з такою побожністю, з якою ви служили Ісусові Христові, коли він перебував на землі, і з якою й тепер служите йому в небі. А ти, Господи мій, Агнче Божий, що взяв на себе гріхи цілого світу, задля молитви твоєї Пресвятої Матері і всіх небесних духів, що оточують престол твоєї божої величности, вислухай моє прохання і пошли свого ангела хоронителя моїй душі і моєму тілу, щоб я під його проводом був охоронений (охоронена) від видимих і невидимих ворогів та сподобився (сподобилася) твого помилування разом з усіма твоїми вгодниками. Амінь.

Святий великий архистратиже Михаїле! Ти, що найближче стоїш до Пресвятої Тройці, начальнику небесних полків, що кличем “Хто, як Бог?” скинув збунтовані небесні духи в пекельну безодню, захисти Церкву нашу, наш нарід, мою родину та мене від напастей злого, і вчини, щоб Бог у моєму житті завжди й у всьому перемагав. Амінь.

Великий Гавриїле, світлий посланче несотвореного світла! Тобі відкрито велику тайну, що від віків була стережена й закрита навіть перед ангелами. І ти цю тайну виявив єдиній Пречистій у день Благовіщення в Назареті. Разом з нею моли Всевишнього Бога, щоб подав нашим душам мир і своє велике помилування. Амінь.

Святий Рафаїле, ти, що назвав себе одним із сімох святих ангелів, які підносять молитви святих і з ними стають перед славою Святого Бога! Ти був супутником Товії в далекій дорозі, ти був його проводарем і опікуном, що завжди давав добру раду і хоронив у небезпеках, ти був у всьому вірним помічником і другом. Будь і нам, що проходимо тепер небезпечну земну подорож життя, ти, великий божий архангеле, будь нам усім товаришем і провідником у нашій мандрівці. Моли Владику Христа за мене, нужденного (нужденну) і смиренного (смиренну), щоб не тішився мій ворог моєю погибеллю та щоб не говорив про мене, що “ця людина в пустоті жила і дні її життя пройшли марно, як тінь”. Святий архангеле Рафаїле, захисти мене від такого нещасного кінця моєї життєвої дороги. Амінь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *